Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Tjedan Europe i Dan EU

Datum: 04.05.2021.

Kategorija: Obavijesti


Ovaj tjedan nizom aktivnosti obilježavamo Tjedan Europe i Dan EU koji se obilježava 9. svibnja.

Danas smo imali zadovoljstvo družiti se i štošta čuti i naučiti o digitalnoj i zelenoj Europi od našeg EU parlamentarca gospodina Valtera Flega.

U našoj županiji, u okolici Pule, u Vodnjanu nalazi se i globalno poznata i aktivna IT i telekomunikacijska tvrtka koja pruža usluge mobilnih komunikacija u oblaku za poslovne korisnike. Tvrtku su predstavili Ela Naranđa koja je srednju školu završila u Gimnaziji Bjelovar i Robi Barbić, bivši učenik Gimnazije Pula. Sudjelovali su učenici iz SŠ Mate Balota iz Poreča, iz Gimnazije Bjelovar, iz Hotelijersko – turističke škole iz Opatije, SŠ Zvane Črnja iz Rovinja i Gimnazije Pula vođeni svojim mentorima, profesorima. Ukupno 80 učenika, respektabilan odaziv!

Interaktivno druženje i učenje, e pa sretan ti rođendan naša EU!!

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.