Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Tjedan profesionalne orijentacije

Gimnazija Pula

Od 2019. godine u suradnji s Udrugom Alumni Gimnazije Pula, HGK i Sveučilištem u Puli organiziramo Tjedan profesionalne orijentacije za učenike 3. i 4. razreda naše škole. Kroz tjedan dana svi fakulteti iz Hrvatske i susjednih zemalja imaju mogućnost prezentirati svoj rad na štandu u hodniku škole i u Svečanoj dvorani Ante Kusića.
https://www.glasistre.hr/pula/tjedan-profesionalne-orijentacije-za-ucenike-pulskim-gimnazijalcima-predstavit-ce-se-30-ak-fakulteta-i-ucilista-599895

Za sve ostale informacije, pogledajte na linku: https://www.gimnazijapula.hr/category/tjedan-profesionalne-orijentacije/