Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Tjedan psihologije

Datum: 12.02.2021.

Kategorija: Obavijesti


U organizaciji Hrvatskog psihološkog društva, od 15.do 21 veljače 2021., održava se 14. Tjedan psihologije u Hrvatskoj kroz različite događaje i aktivnosti psihologa diljem naše zemlje,

Tjedan psihologije prvi put je organiziran 2008. godine kad su se psiholozi uključili u obilježavanje 55. godina postojanja najstarije strukovne udruge psihologa. Različitim aktivnostima, psihologiju se nastoji približiti i predstaviti zajednici i pokazati svu širinu uključenosti psihologijske teorije i prakse u život pojedinca i zajednice.

Aktualne okolnosti u kojima živimo, prije svega je to situacija pandemije bolesti COVID 19 i stradanja stanovništva u potresima, kako u Zagrebu tako i onog razornog koji je nedavno zahvatio područje Banovine, odredile su događanja i temu ovogodišnjeg Tjedna psihologije – Čuvajmo (mentalno) zdravlje!

Ove se godine i naša škola uključila u Tjedan psihologije. Učenici su upoznavajući nastavni sadržaj predmeta Psihologije svoje iskustvo prenijeli na kartice sa savjetima koji nam mogu pomoći u očuvanju mentalnog zdravlja. Zahvaljujem učenicima na uloženom trudu.

Publikacije:

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.