Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Upis u Opću gimnaziju – odjel za sportaše


Ovim putem molimo sve učenice/ke zainteresirane za upis u Opću gimnaziju – odjel za sportaše da nam se putem maila jave na sljedeće adrese:

  • ancica.cetina@skole.hr (pedagoginja)
  • lucija.kancijanic@skole.hr (psihologinja)
  • filip.zoricic@skole.hr (ravnatelj)

Za upis u ovaj smjer potrebno je imati najmanje 65 bodova (minimalni bodovni prag). Dodatne bodove za upis čine bodovi koje su učenici postigli u svojim klubovima. Važno je pratiti informacije kada izađu pravilnici jer interes za upis u taj odjel treba iskazati već krajem svibnja na stranici upisi.hr. Bodovanje za upis kandidata u I. razred razrednih odjela za sportaše provodi se na način opisan u Pravilniku o elementima i kriterijima za izbor kandidata za upis u I. razred srednje škole koji će za školsku godinu 2021./2022. izaći najkasnije u svibnju ove godine. Svi dokumenti vezani za informacije o upisu bit će objavljeni na stranici upisi.hr i na web stranici Gimnazije Pula www.gimnazijapula.hr

Za sve informacije stojimo vam na raspolaganju i s radošću vas čekamo 🙂

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.