Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Urbani i društveni vrt na Gregovici: Zasadi, plijevi, zalijevaj, druži se i uberi sočne plodove svoga rada!

Datum: 14.02.2022.

Kategorija: Eko, Obavijesti


Prednost društvenog vrta svakako je i ta da ovdje imate sve: zemlju, vodu i alat, a s onima kojima dijelite vrt, dijelite i obveze pa je dovoljno doći i nekoliko puta tjedno i otići kućama s punom torbom ekološkog povrća, poziva Irena. Dodaje da će se već u proljeće ovdje ponovno organizirati razne radionice i aktivnosti te će za tili čas, kao i lani, vrt biti krcat ljudima. U kratko vrijeme ispunio je tako i svoj sekundarni cilj i postao mjesto za socijalizaciju i druženje,  upravo ono što nam možda i najviše nedostaje.

Više pročitajte na poveznici: https://www.istra24.hr/krasna-zemlja/urbani-i-drustveni-vrt-na-gregovici-zasadi-plijevi-zalijevaj-druzi-se-i-uberi-socne-plodove-svoga-rada

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.