Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Urednicama Žurnala Andrei, Noemi i Matildi uručeno priznanje za najbolji školski list godine

Datum: 27.12.2019.

Kategorija: Knjižnica, Obavijesti


U ponedjeljak, 9. prosinca, polaznicama Novinarske grupe – Andrei Lukanović, Noemi Legović i Matildi Nikić – u školskoj je knjižnici uručeno priznanje Jutarnjeg lista za najbolji školski list godine, a u ponedjeljak, 23. prosinca, Jutarnji list izvijestio je o uručivanju priznanja svim dobitnicima.

Svi nagrađeni, ističe žiri stručnog povjerenstva koje je ocjenjivalo časopise i radove, bave se temama koje su relevantne za suvremeno društvo i promatraju ih iz drugačijeg, osvježenog kuta.

Priznanja su uručena najboljima u šest kategorija. Osim za najbolji srednjoškolski list, uručeno je priznanje za najbolji školski list osnovnih škola, za najbolji novinarski rad u osnovnoj i srednjoj školi te za najbolji digitalni list u osnovnoj i srednjoj školi. Čestitamo svim dobitnicima!

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.