Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Ususret božićnim i novogodišnjim praznicima

Datum: 07.12.2021.

Kategorija: Obavijesti


Zahvaljujući našim vrijednim učenicima/volonterima naša Gimnazija je prigodno ukrašena početkom prosinca. Inspiracija za izradu ukrasa ove godine je bila tema “Tvornica Djeda Mraza.”

Prostor Eko laba je privremeno prenamijenjen u pravu malu tvornicu ukrasa, u kojoj su volontirali naši mladi vilenjaci Eric Geloni i Matea Cetina iz 3.d, Ardita Ćenaj, Lara Komparić, Sara Macan, Ema Šetić, Dea Toffetti, Lovro Milinković i Antonio Sentić iz 4.c, Laura Parezanović, Marika de Gravisi i Chiara Biasol iz 3.e, i učenici 2.f razreda. Dio prazničnog duha Gimnazije Pula pogledajte u galeriji u nastavku članka.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.