Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Valentinovo u Gimnaziji Pula

Datum: 15.02.2023.

Kategorija: Obavijesti


I ove je godine Volonterski klub Gimnazije Pula, zajedno s učenicima fakultativne nastave kod prof. Nine Šestanović (Crtanje, oblikovanje i dizajn) uspješno uredio školske hodnike na temu ‘Valentinovo i maskenbal’. Time se prigodno obilježio Dan zaljubljenih. Kao i svake godine i ove su učenici dijelili pisma prijateljstva i ljubavi drugim kolegama. Pisma se se prikupljala u posebnoj kutiji na ulazu u školu. Posebne zahvale učenicima Ericu Geloniju i Matei Cetini te svima koji su sudjelovali u uređenju škole i u obilježavanju ovih veselih dana! Uživajte u fotkama!

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.