Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Završnica Državnog prvenstva školskih sportskih društava u šahu

Autor: Boris Pein

Datum: 20.12.2021.

Kategorija: Obavijesti


Završnica Državnog prvenstva školskih sportskih društava u šahu održala se ovog petka i subote (17. – 18. prosinca) u Segetu Donjem.
Našu su školu predstavljale dvije ekipe:

  • ekipa djevojaka u sastavu: Lara Nikolić (kapetanica), Mara Sandrić, Saša Krajnović, Ana Dominković, Elena Kleva
  • ekipa mladića u sastavu: Ivo Pahljina (kapetan), Dino Lovrić, Janko Soklić, Enio Ibrišagić, Ivan Karlović

Ekipa djevojaka osvojila je brončano odličje, a ekipa mladića respektabilno 9. mjesto.

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.