Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Županijski LiDraNo

Autor: Meri Šimunov

Datum: 06.03.2024.

Kategorija: Natjecanja, Obavijesti


Županijski LiDraNo održan je 28. veljače 2024. u Domu hrvatskih branitelja. Domaćin je bila Osnovna škola Monte Zaro. Na smotri je sudjelovalo 26 osnovnih i 12 srednjih škola Istarske županije. Povjerenstva su imala zahtjevan posao. Prosuđivala su radove i izvedbe 239 učenika, od kojih su 63 iz srednjih škola. Održani su okrugli stolovi za literarno, novinarsko i dramsko-scensko stvaralaštvo te radijske emisije. Na državnu razinu smotre iz naše škole upućen je literarni rad Igra Petra Grgurevića i scenska igra Oluja u kojoj sudjeluju: Maria Burić, Matea Kontošić, Lara Abramović, Barbara Bahtak, Mika Catela i Noel Smailbašić. Hanah Tepšić bila im je tehnička podrška. Čestitamo svim učenicima na uspjehu.

 

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.