Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Županijsko natjecanje iz matematike

Autor: Boris Pein


Na Županijskom natjecanju iz matematike održanom 26.2. u Tehničkoj školi u Puli sudjelovalo je 15 učenika i učenica Gimnazije Pula.

Ističemo učenike i učenice koji su ostvarili prva tri mjesta:
U A kategoriji:

– prvih razreda: Gabriel Prvulović (1. mjesto), Iva Rabar (2. mjesto), mentorica: Irena Bratulić.

– drugih razreda: Ema Kvaternik (2. mjesto), Vito Rabar (3. mjesto), mentorica: Kristina Opatić

– trećih razreda: Nikola Dujmović (1. mjesto), Ivan Šeb (2. mjesto), Kim Radešić (3. mjesto), mentorica: Kristina Opatić

– četvrtih razreda: Vid Šarić i Marin Perković (dijeljeno 1. mjesto), Matej Gršković (2. mjesto), mentorica: Kristina Opatić

U B kategoriji četvrtih razreda: Marin Grubešić (3. mjesto), mentor: Boris Pein

Čestitamo učenicima i mentorima!

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.