Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us

Brončana medalja na svjetskom sajmu inovacija

Datum: 02.11.2022.

Kategorija: Obavijesti


Na 73. međunarodnom sajmu inovacija iENA 2022. koji se održao u njemačkom gradu Nürnbergu od 27. do 30. listopada uspješno se predstavila i Gimnazija Pula s projektom “Virtualna knjiga” autora naših bivših učenika Martine Licul i Alana Burića pod mentorstvom ravnatelja škole Nikole Vujačića. U konkurenciji mladih inovatora osvojena je brončana medalja. Na sajmu je sudjelovalo preko 500 inovatora iz 26 zemalja, a naš projekt je bio predstavljen zajedno s ostalim inovacijama hrvatskih inovatora koji su također ostvarili izvrstan uspjeh.

Našu školu predstavljao je učenik Daniel Lukšić.

Valja spomenuti da je Gimnazija Pula osvojila i srebrnu medalju na istoimenom sajmu godine 2021. za aplikaciju Škola na dlanu.

Gimnazija Pula srebrna na Međunarodnom sajmu ideja i inovacija u Nurnbergu

Vijest o školskom uspjehu u drugim medijima:

Fotografije sa sajma inovacija 2022. godine:

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.