Menu

Korisne aplikacije
Korisne aplikacije

Potpuno besplatni lektirni naslovi, u različitim formatima za čitanje. Portal E-lektire nastao je u sklopu pilot projekta e-Škole. Želja je učenicima besplatno ponuditi lektire putem novih, digitalnih medija. Sretno s čitanjem!

Office 365 za škole. Svojim AAI@EduHR korisničkim računom prijavite se na Office365 i imajte kompletan Office u web pregledniku (Word, Powerpoint, Excel).

Ilustracija Office365

Aplikacija Sway može se pronaći na Office365 on-line servisu. Odlična je za kreiranje bogatog, internetskog sadržaja. U nekoliko klikova napravite sebi malu web stranicu i podijelite je sa ostalim kolegama.

Sway aplikacija

Ako trebate napraviti plakat, brošuru ili letak, svakako pogledajte Canva alat. S njim možete složiti oku ugodne grafičke materijale koje možete potom tiskati ili u vidu fotografije, digitalno podijeliti s onima kojima treba vaša informacija.

Aplikacija Canva

Mrežni program Bubbl us služi za kreiranje mentalnih mapa. Vrlo jednostavan i praktičan alat za korištenje.

Program Bubbl us
Glumac Luka Mihovilović govori o svojoj predstavi

Glumac Luka Mihovilović razgovarao s učenicima o predstavi “(Ne)prilagođen”

Datum: 28.01.2020.

Kategorija: Knjižnica, Obavijesti


Učenici naše škole koji su 17. siječnja u kazalištu pogledali predstavu “(Ne)prilagođen” imali su danas priliku o predstavi porazgovarati s glumcem Lukom Mihovilovićem. Zanimljivom i inspirativnom razgovoru na temu homoseksualnosti – o kojoj se u našem društvu često izbjegava govoriti – u opuštenoj atmosferi školske knjižnice prisustvovali su i nastavnici Boris Pein i Nika Kosanović te knjižničarka Ivana Petrinić.

Povezane novosti:

Klikni i podijeli

Istaknuto

Aplikacija Škola na dlanu služi učenicima i profesorima Gimnazije Pula za brzo primanje informacija (promjene u rasporedu), generiranja suglasnosti itd. Aplikaciju su napravili učenici Gimnazije Pula.